NiKEL- Rose Body Milk



NiKEL kozmetika temelji na lastnih farmacevtskih recepturah in 100% naravnih aktivnih učinkovinah,  katerih učinkovitost je dokazana in dermatološko potrjena. Združuje tradicionalna znanja z najsodobnejšimi dosežki. Vse snovi v izdelku, kot tudi končni izdelki,  so potrjene kvalitete s certifikati pooblaščenih ustanov.

NiKEL ponuja naravno kozmetiko farmacevtske kakovosti, čisto, brez dodatkov, ki bi lahko škodovali, katera poleg nege, pomaga tudi odpraviti težave s kožo. Mediteran in njegovo rastlinsko bogastvo, katerega zdravilnost je zabeležena v številnih knjigah je oživljeno v NiKEL kozmetiki pod motom »Narava zdravi«. Poleg rastlin hrvaškega podnebja (Olje bršljana – 100% naravni anticelulitni hit in 100% naravni anti age hit Eliksir proti gubam z 12 rastlinami iz hrvaškega Mediterana), NiKEL linija uporablja tudi inovativne delovne komponente uglednih svetovnih raziskovalnih laboratorijev, ki posedujejo vrhunske biotehnologije v službi naravnih substanc.
Več o sami znamki NiKEL in o njihovih izdelkih si lahko prebereš TUKAJ.



Jaz trenutno uporabljam njihovo VRTNIČNO MLEKO ZA TELO. Z eno besedo zame je to mleko BOŽANSKO. Hitro se vpije v kožo ter jo naredi  mehko, elastično in dišečo. Vonj je omamem, tak nežen in pomirjajoč. Mleko je brez parabenov in je namenjeno:
  • suhi, občutljivi in dehidrirani koži
  • koži nagnjeni luskanju
  • bori pa se tudi proti strijam

Ker pa izdelek vsebuje 100 % rastlinske antociane, se lahko barva izdelka hitro spremeni. Zato se ne ustraši, da je z izdelkom kaj narobe, če se ti to zgodi.
Pri nas NIKEL izdelke dobiš v vseh prodajalnah Muller. Če pa se boš sedaj v teh prihajajočih toplejših dnevih, potepala kaj po hrvaški obali oz po Hrvaški na sploh, pa skoči do DM ;)
Cena: 12 eur


NiKEL cosmetics is based on pharmaceutical prescriptions and 100% natural active components whose effectiveness has been proven and dermatologically tested. More about NiKEL products you can read HERE.

I currently use their Rose Body Milk. With one word that milk is divine. It is absorbed rapidly, leaving the skin silky soft and elastic. The smell is stunning, such a gentle and calming.Body milk is paraben free and is aimed for:
  • dehydrated skin
  • rough elbows
  • skin shedding
  • sensitive skin
  • stretch marks
  • dry skin

Product contains 100% herbal anthocyanins so the colour of the product may change. 
In Slovenia, NiKEL products are available in all drugstores Muller.
Price: 12 euro
xoxo,

Mija




Follow my blog with Bloglovin

Comments

Popular posts from this blog

BALEA FACIAL CLEANSERS

CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

SUNNY BRONZE SKIN