NUXE PRODIGIEUX SHOWER OIL




NUXE Prodigieux kolekcija ima znameniti vonj njihovega kultnega in endinstvenega Huile Prodigieuse suhega olja, ki je številka ena med olji.

Čeprav nisem ljubiteljica, močnih, pudrastih in orientalskih dišav, sem s tem vonjem v teh hladnejših dneh, postala popolnoma zasvojena. Želela bi si, da bi mi celo stanovanje dišalo tako, škoda, da nimajo še kakšne dišeče svečke s to vonjavo :)

Da bi čim dlje uživala v teh dišavah, se moja večerna rutina prične z Prodigieux oljnim gelom za tuširanje. Naslednji nakup pa bo definitivno še parfum iz te kolekcije.

Gel je zelo nežen in vsebuje zlate biserne delce, ki se v stiku z vodo spremenijo v izjemno peno. Bleščice so na koži zelo nevpadljive, tako, da se ne pretirano svetiš, ampak tam pa tam kakšna malo zasveti. Kar je meni izjemno pomembno je to, da izdelek ne vsebuje mila, tako, da kože ne izsuši, poleg tega pa ima rastlinsko osnovo, obogateno z oljem sladkega mandlja, ki kožo nežno očisti in nahrani. Koža je po tuširanju svilnata, mehka, nahranjena in prijetno odišavljena.


NUXE Prodigieux collection contains the scent of his cult and unique Huile Prodigieuse dry oil, which is the number one oil in the world.

I am not a fan of, strong, powdery and oriental fragrance, but with this smell I became completely addicted. I wish that they  have a candles with this fragrance :)

My evening routine starts with Prodigieux shower oil. The next purchase will be definitely a perfume from this collection.

The gel is very gentle and contains golden pearl particles. For me is extremely important that the product does not contains the soap, so that the skin does not dry out, moreover, has a a plant base, enriched with sweet almond oil, which gently cleanses the skin and nourishes. An ultra-sensorial shower oil which gently cleanses, leaves a satin finish and a delicate fragrance for a moment of pure pleasure. 


Izdelek lahko kupiš v vseh Lekarnah po Sloveniji.
Primeren za vse tipe kože.
Cena:200 ml-> 9,80 eur
Product can be buy in any pharmacy in Slovenia.
Suitable for all skin types.
Price:200 ml-> 9,80

xoxo,
Mija

Follow my blog with Bloglovin

Comments

Popular posts from this blog

BALEA FACIAL CLEANSERS

CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

SUNNY BRONZE SKIN